Διαμονή

Όλα τα κτίσματα μας είναι χτισμένα αμφιθεατρικά με εξαιρετική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το ηλιοβασίλεμα στον κόλπο των Καταπόλων. Οι ιδιωτικές μεγάλες βεράντες και αυλές ,η διακριτικότητα και το φιλόξενο περιβάλλον αποτελούν ιδανικό καταφύγιο για ξεκούραση και χαλάρωση. Επιλέξτε τον τύπο δωματίου που σας ταιριάζει.
Ποια είναι η αγαπημένη σας επιλογή;

Δωμάτια δίκλινα με θέα στη θάλασσα

Δωμάτια δίκλινα 22 τ.μ. με ενιαία διαρρύθμιση χώρου. Διαθέτουν μεγάλη βεράντα με πέργκολα που στεγάζει τραπεζαρία και καθιστικό εξωτερικού χώρου με θέα στη θάλασσα. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ένα διπλό κρεβάτι, καθιστικό με καναπέ – κρεβάτι, κλιματισμό, μπάνιο με ντους, ψυγείο, και μια μικρή εξοπλισμένη κουζίνα για την προετοιμασία μικρού γεύματος.

Studio με θέα στη θάλασσα

Αυτόνομο στούντιο 38 τ.μ.  με ενιαία διαρρύθμιση που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. Ιδανική επιλογή για διαμονή οικογένειας . Διαθέτει μεγάλη ιδιωτική βεράντα με πέργκολα που στεγάζει τραπεζαρία και καθιστικό εξωτερικού χώρου με θέα στη θάλασσα . Το στούντιο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι και δυο χτιστούς καναπέδες- κρεβάτια. Διαθέτει κλιματισμό, μπάνιο με ντους, ψυγείο και εξοπλισμένη κουζίνα.

Σουίτα με θέα στη θάλασσα

Σουίτα 40 τ.μ. με δύο χώρους και μεγάλη βεράντα με πέργκολα που στεγάζει τραπεζαρία και καθιστικό εξωτερικού χώρου με θέα στη θάλασσα. Η Σουίτα διαθέτει κλιματισμό και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεββάτι , ένα μεγάλο καθιστικό με 2 καναπέδες- κρεβάτια, μπάνιο με ντους, ψυγείο και εξοπλισμένη κουζίνα. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.